bor

Wein

wine

víno

Egyenleg lekérdezése / kártya aktiválása

  • min. 25% kedvezmény
  • különleges tételek & szolgáltatások

Cél

Boraink mennyisége véges. Így a Baráti Kártya rendszer segít abban, hogy akik szeretik a borainkat és rendszeresen vásárolnak nálunk, ezt folyamatosan meg is tehessék. Tehát a Baráti Kártyások kedvezőbb áron juthatnak hozzá borainkhoz és ha pl. fogytán van egy tétel akkor már csak a Baráti Kártyások vásárolhatnak belőle.

 

Valamint jövőbeni terveink között szerepel Bormikor automaták (Deé Bormikor – bármikor.) telepítése, ahol az előre megrendelt borokat nyitva tartási időn kívül is át lehet majd venni.

 

 

A folyamat

Igénylés feltétele egy belépési nyilatkozat kitöltése nálunk a pincében egy pohár bor társaságában (autóval érkezők esetén ettől eltekintünk, sofőr használata ajánlott;)). Ekkor kiállítunk számodra egy ideiglenes Baráti Kártyát.

 

Teljesítsd a két feltételt: vásárolj min. 50.000 Ft értékben és látogass el hozzánk a pincébe legalább öt alkalommal. Ezen két feltétel teljesülése esetén a kártyádat végleges Baráti Kártyára cseréljük és innentől kezdve már a kedvezményes BK-s árakon tudsz nálunk vásárolni.

Idő korlát nincs, tehát például ha 10 alkalommal és 1 hónap vagy 1 év alatt jön össze a belépő összeg, az nem számít.

Használd a Baráti Kártyád és élvezd a kedvezményeket.

Kártya elvesztése esetén mi a teendő?

Ha elveszíted a kártyád, akkor azt jelezd nekünk e-mailben vagy telefonon, pótoljuk 500 Ft ellenében és a számládon lévő pénz, pont, bor mennyiséget átvezetjük rá.

 

 

Ki igényelheti?

Bárki aki szereti a borainkat, de akár (bor) baráti körök; egy utcában lakók vagy akik szeretnének biztosan és kedvezményes áron a borainkhoz jutni.

 

! ! !

Baráti Kártyát csak a 18. életévét már betöltött személy igényelhet. A Deé Családi Pincészet Baráti Kártyája feljogosít, hogy pincészetünk ezen kártyához létrehozott kedvezményeit igénybe vedd.

Kövess minket!

HÍRLEVÉL

o

E-mail címed:

Keresztneved:

Vezetékneved:

Untitled Document Untitled Document

Copyright ©2016    Deé Családi Pincészet. Minden jog fenntartva.

Adatkezelési szabályzat.