bor

Wein

wine

víno

Huszár Levente és Deé Jani – először – 2012 nyarán beszélgettek arról, hogyan is használhatnák fel leghasznosabban a szőlő préselés után megmaradt törkölyt. Ekkor határozták el, hogy szőlőmagolajat és szőlőmaglisztet fognak készíteni – a Pannonhalmi Borvidéken elsőként – szőlejeinek magvaiból. 2014-re pedig már maguk válogatják és szárítják a magvakat, hogy azokból hidegen sajtolással olajat és lisztet állíthassanak elő. A hidegen sajtolt, telítetlen zsírsavakban és vitaminokban gazdag szőlőmagolaj hatása az egészségünkre, külsőnkre és közérzetünkre a tudomány szempontjából is vitathatatlan.

Kövess minket!

HÍRLEVÉL

o

E-mail címed:

Keresztneved:

Vezetékneved:

Untitled Document Untitled Document

Copyright ©2016    Deé Családi Pincészet. Minden jog fenntartva.

Adatkezelési szabályzat.